Dicen que vivimos en una democracia, claro esta con ley mordaza, de patada en la puerta, etc., y tampoco somos ciudadanos somos súbditos, y deberían de cambiarse el apellido por bribón.

El passat 16 de gener, vigília de Sant Antoni, Josep Miquel Arenas BeltranValtònyc, publicava en el seu perfil de Facebook que el seu advocat l’havia informat que dia 30 es reunia el tribunal suprem per decidir si la sentència de presó emesa l’any passat era ferma. «Estan a punt d’arruïnar-me la vida», deia literalment.

El raper sineuer-pobler va ser jutjat a l’Audiència Nacional de Madrid el 8 de febrer de l’any passat, acusat de «injuries a la corona» i «enaltiment del terrorisme» per lletres de les seves cançons. Havia estat denunciat per la Fundación Nacional Circulo Balear (FNCB) per incloure missatges contraris a la monarquia espanyola, especialment en el tema ‘Circo Balear’, en la que insta a tornar Marivent al poble. El jutge el va condemnar a 3 anys i mig de presó i l’inhabilità de manera absoluta durant 8 anys, a banda d’imposar-li les costes processals…

Ver la entrada original 184 palabras más